Partyking tuo helpotusta syysflunssaan

Flunssa-aika monenlaisine pöpöineen lähestyy taas, joten nyt on aika valmistautua viettämään joitakin päiviä kotosalla. Kun hätä on suurin, on apukin onneksi lähellä, sillä Partykingiltä löytyy monenlaista helpotusta sairastuvalle. Tähän artikkeliin on koottu tällaisia tautia potevalle soveltuvia tärppejä Partykingin monipuolisista valikoimista. Nappaa parhaat vinkit talteen ja varustaudu tulevaan flunssakauteen jo etukäteen tai ilahduta flunssan kourissa kärvistelevää ystävääsi!

Mukava vartalotyyny parantaa oloa

Kun olo on flunssainen ja tukkoinen, voi nukkuminen tuottaa vaikeuksia. Tällaisessa tilanteessa mukava vartalotyyny voi auttaa löytämään hyvän nukkumisasennon ja auttaa siten parantamaan potilaan oloa. Lepo on usein yksi parhaimmista lääkkeistä flunssaan, joten vartalotyynyllä voi olla tätä kautta yllättävän voimakas vaikutus! Mukava vartalotyyny toipilaalle löytyy helpoiten Partyking-verkkokaupasta. Mikä parasta, Partyking toimittaa sen suoraan sinulle! Näin voit tilata itsellesi vartalotyynyn, vaikka olisitkin jo ehtinyt sairastua.

Hauska peitto lämmittää ja piristää mieltä

Hauska peitto on sairastuvan ehdoton apuväline! Se tarjoaa toipilaalle lämpimän halauksen, silloinkin kun halaaminen voi olla muutoin infektioriskin vuoksi kiellettyä, ja piristää potilaan mieltä. Yksi kiva vaihtoehto on Partykingin lämmin tortillaleipä-peitto. Tähän voit kääriä itsesi burrito-leiväksi ja keskittyä parantelemaan itseäsi. Kaunis merenneitohuopa on toinen oiva vaihtoehto. Voit piristää sairastunutta merenneidoista pitävää läheistäsi lähettämällä hänelle yllätyksenä esimerkiksi Partykingin upean merenneitohuovan, uusimman Merenneito-leffan, juotavaa lämmikettä ja runsaasti suklaata upeaan pakettiin käärittynä.

Jos parantumisen odotetaan kestävän hieman pidempään, kannattaa harkita jonkin suositun suoratoisto- tai äänikirjapalvelun lahjoittamista ystävän käyttöön. Tällainen lahja ilahduttaa potilasta monin tavoin ja muistuttaa häntä siitä, ettei hän ole yksin. Ystävät odottavat häntä kodin ulkopuolella, vaikka nyt onkin aika keskittyä lepoon ja omaan paranemiseen. Lahjan välittämät positiiviset ajatukset ovatkin yksi lahjan parhaista puolista!

Reply